View unanswered posts | View active topics It is currently 22 Jul 2019, 23:25Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Siikareissu 2019 
Author Message
Site Admin
User avatar

Joined: 09 Jan 2019, 17:43
Posts: 9
Post Siikareissu 2019
Hyvää kannattaa odottaa, ja vihdoin se tulee taas, nimittäin kovasti kaivattu Kulauksen perinteinen siikareissu Turun saaristoon! Tällä kertaa Kala ja kulaus sekä Nauvon keväiset kalavedet kutsuvat luokseen unohtumattomalle reissulle 25.-28.4.

Majapaikkana toimii tällä kertaa hulppea Cape Ally Bisköpsön saarella aivan Nauvon keskustan tuntumassa. Hintaa tällä kevään suosituimmalla reissulla on 22-27 € jäsenille ja 27-32 € ei-jäsenille. Sänkypaikkojen lisäksi huvilasta löytyy myös lattiatilaa muutamalle. Paikkoja on kuitenkin rajoitetusti, joten ilmottautumisessa nopeus on valttia! ;) Jos lähtijöitä onkin runsaasti enemmän kuin suureen hirsihuvilaan mahtuu, niin pyrimme järjestämään lisämajoitusta läheisistä yöpymismökeistä. Siinä tapauksessa mökeissä majottuvat saavat reissun halvempaan hintaan 18-23 € jäsen ja 23-28 € e ei-jäsen. Halutessaan voi aina nukkua omassa teltassa, jolloin reissu kustantaa 15-20 €. Hinnat tarkentuvat osallistujamäärän selvittyä.

Ilmottautuminen tähän nelipäiväiseen spektaakkeliin tapahtuu maanantaina 25.3. klo 18.00- 8.4. klo 23.59 sähköpostitse reissumiehellemme Kasperille (kasperi.m.salonen@gmail.com), ja voit ilmoittaa itsesi lisäksi yhden muun henkilön. Voit halutessasi ilmoittautua suoraan yöpymismökissä tai teltassa nukkujaksi, mutta iso mökki täytetään kuitenkin ensin, jos osallistujia tulee vähemmän. Ilmoitathan samalla ilmoittamasi henkilön sähköpostin ja sen, jos sinulla oma auto käytettävissäsi. Toki on myös mahdollista liittyä mukaan vasta perjantaina, joten kerrothan myös lähtöpäiväsi. Ilmoittautuminen on sitova ilmottautumisajan mentyä umpeen.

Reissun pääasiallisena kohdesaaliina toimii siis vähemmän yllättäen siika, jonka leppoisasta ja yksinkertaisesta onginnasta voit lukea lisää osoitteesta https://kalastus.com/artikkelit/siian-o ... A4ll%C3%A4. Mikäli siianonginta ei kuitenkaan nappaa, löytyy lähettyviltä myös hyviä paikkoja hauen heittokalastukseen tai silakan litkaamiseen mökin varusteisiin kuuluvalla soutuveneellä. Keväisessä saaristossa riittää myös paljon muuta ajanvietettä, kuten muuttolintujen seuraamista.

Tapahtuma löytyy myös Facebookista: https://www.facebook.com/events/2551233564905354/


02 Mar 2019, 18:04
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Forum theme by STSoftware for PTF.